Erikoisfoliot

Kurzin kova panostus tuotekehitykseen tuottaa koko ajan uusia räätälöityjä erikoisfolioita eri teollisuuden aloille. Metallivärit ovat kasvava trendi muotiteollisuuden parissa ja puu- ja huonekaluteollisuus keksii jatkuvasti uusia tapoja käyttää painofolioita entistä monipuolisemmin.

 

 
 
puufoliot.jpg

PUUFOLIOT

TOUCHWOOD® on täysin kuiva siirtokalvo, jonka ohuet lakkakerrokset antavat puupinnalle suojaavan ja kestävän pinnan. Siirtokalvo muuttaa MDF-levyn pinnan muutamassa hetkessä haluamasi puusävyn näköiseksi. Painojälki on heti valmis jatkokäsiteltäväksi. TOUCHWOOD® -siirtokalvojen käyttö on nopeaa, taloudellista, helppoa ja ympäristöystävällistä.

 
kehyslistafoliot.jpg

KEHYSLISTAFOLIOT

Foliointi on perinteinen tapa painaa metallisävy kehyslistaan. Kuumapainatus on yksinkertainen ja nopea tuotantotekniikka, joka tarjoaa toimivan ratkaisun kehyslistateollisuuden tarpeisiin.

 
tekstiilifolot.jpg

TEKSTIILIFOLIOT

Metallivärit ovat kasvava trendi muotiteollisuudessa. KURZ tarjoaa metalloituja ja pigmentoituja värejä, joilla voidaan luoda tekstiileille hyvin näyttäviä, korkeakiiltoisia painatuksia.

 
laminointikalvot.jpg

LAMINOINTIKALVOT

Laminointikalvo on suosittu tapa lisätä tuotteen pintaan korkeakiiltoisia värejä. Päälle painaminen on mahdollista PET- sekä OPP -kalvolle. Suosittelemme aina kalvon testaamista oman tuotannon olosuhteissa.

 
polarlight.jpg

2-VÄRINEN POLARLIGHT

Uusi säväyttävä metalloitu efekti, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia innovatiiviseen foliopainatukseen. Polarlight heijastaa valoa kahdella eri värillä ja folion flip-flop -efekti vaihtaa väriä vihreästä violettiin, kun vaihdetaan katsomiskulmaa. Polarlight voidaan painaa laadukkaasti paperi- ja kartonkipinnoille.

 
edgegilding.jpg

EDGE GILDING

Reunafoliointi nostaa suosiotaan. On kyse sitten kirjasta tai käyntikortista, tarvitset paperin tai kartongin reunan foliointiin parhaan mahdollisen foliolaadun.

 
raataloidyt_painofoliot.jpg

RÄÄTÄLÖIDYT PAINOFOLIOT

Erotu muista kehittämällä itsellesi yksilöity foliointi. Tuotteesi yksilöivä painofolio voi olla korkeakiiltoinen, supermatta, visuaalinen, toiminnalllinen, valoa taittava, harjattu, haptinen tai kolmiulotteinen.