Lämpösiirtofoliot (TTR)

Tarjoamme toimivat foliot eri kirjoitintyypeille sekä erilaisille tulostusmateriaaleille. Meille toimintamme yksi tärkeimmistä tekijöistä on joustavuus. Räätälöimme rullan leveyden, jotta ette maksa turhasta.

 

 
 
ttr_vaha.jpg

TTR Vaha

Edulliset vahalaadut ovat erinomainen valinta perustulostukseen, Vaha antaa terävän tulostusjäljen ja printattu viivakoodi on helppo lukea. Vahalaadut soveltuvat hyvin perinteisiin Flat head -printtereihin.

 
TTR vahvistettu vaha.jpg

TTR Vahvistettu vaha

Vahvistettu vaha tarjoaa käyttäjälleen parhaat puolet vaha- ja vaha-/liuotin -laaduista. Kestävä vaihtoehto, jolla tulostat tärkeät tuotetiedot kustannustehokkaasti.

 
ttr_vaha_liuotin.jpg

TTR Vaha-/liuotin

Kun tulostusjäljeltä vaaditaan parempaa kestävyyttä hankausta ja raaputusta vastaan, vaha-/liuotin-laatu ratkaisee ongelmat. Ne toimivat luotettavasti paperilla sekä muovilla ja tulostusjälki kestää hyvin hankausta ja raaputusta.

 
ttr_liuotin.jpg

TTR Liuotin

Paras vaihtoehto tulostukseen, kun tulostusjäljen täytyy kestää äärimmäisiä olosuhteita. Liuotinlaadut kestävät korkeaa kuumuutta sekä erilaisia liuottimia, kuten alkoholia.

 
ttr_near_edge.jpg

TTR Near Edge

Near Edge –kirjoittimilla tulostat luotettavasti suoraan muovikalvolle. Teollisuuden suosimat kirjoittimet tulostavat tuotetietoja, viivakoodeja ja parasta ennen -päiväyksiä suurilla nopeuksilla. Meiltä löydät laadut, joilla tulostat tarkan ja kestävän tulostusjäljen vaativissa olosuhteissa.

 
lamposiirtofoliot.jpg

TTR Värit

Tarjoamme laajan valikoiman värejä, joilla voit tulostaa tuotetiedot yrityksesi väreissä. Värikkäät etiketit kiinnittävät huomion yksityiskohtiin ja ne parantavat tuotteesi näkyvyyttä. 

 
ttr_erikoisholkit.jpg

TTR ERIKOISHOLKIT

Tarjolla laaja valikoima erikoisholkkeja, joista kysytyimpiä ovat Evolis -korttikirjoittimien värinauhat, joissa aito Evolis -holkki. Kysy myös muita erikoisuuksia, kuten Datacard -holkkeja. Vaativiin olosuhteisiin löytyy kestäviä muoviholkkeja.

 
ttr_metallisavyt.jpg

TTR METALLISÄVYT

Metallisävyiset lämpösiirtofoliot tarjoavat PVC -kortin sileälle pinnalle kiiltävän metallisävyn haluamaasi kohtaan. Voitte korostaa tekstiä tulostamalla ne kulta- tai hopeasävyllä. Metallivärit soveltuvat erinomaisesti esim. yksilöityihin viinietiketteihin, jotka voidaan tehdä myös lämpösiirtokirjoittimella.