Näyttävä tuote myy paremmin

 

Kokeile tuotteidemme erinomaista yhteensopivuutta ja työstettävyyttä. Olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen pitkäaikaisella yhteistyöllä. Tavoitteemme on räätälöidä asiakkaamme tarpeita vastaava ratkaisu ja kehittää samalla palveluamme.

 
 
kluutit2.jpg

Kluutit

Kluutti on kirjan juhla-asu ja pukeutumiseen löytyy vaihtoehtoja. 26 tuotesarjaa, jotka sisältävät 152 väriä. Kluutteja käytetään kirjojen lisäksi myös pakkauksissa, joihin saadaan kluuttia käyttämällä aivan uutta arvokkuutta. Cialux on korkealaatuinen kluutti, jonka kude- ja loimilangat ovat viskoosikuitua. Testaa samalla myös Setalux, joka on parhaimmillaan arvokkaimpien kirjojen pinnassa tai luksustuotteiden pakkausmateriaalina. Sen viskoosikuidut antavat tuotteelle silkkimäisen pinnan.

 
luonnonpahvit.jpg

Luonnonpahvit

Luonnonpahvit tehdään kokonaan kierrätetystä pahvista. Kuidut antavat pahveille pehmeän pinnan sekä erilaisen ulkonäön. Se on täydellinen vaihtoehto pakkausten pintamateriaaliksi. Läpivärjätty luonnonpahvi on ympäristöystävällinen tuote, joka on kierrätettävissä. Se on luonnollisen näköinen ja mahdollistaa nuuttauksen, stanssauksen, preeglauksen sekä foliopainatuksen. Soveltuu hyvin myös silkki- ja offset-painamiseen. Arkit ovat saatavilla 14 värissä ja 0,5 - 1,0 mm:n vahvuuksissa.

 
ekopahvit.jpg

Ekopahvit

Läpivärjätty ekopahvi on tehty 100 %:n kierrätyskuidusta. Tulevaisuuden materiaali on saatavilla seitsemässä eri värissä (musta, ruskea, harmaa, sininen, punainen, vihreä ja keltainen). Värit ovat vesiliukoisia. Pahvit voidaan käsitellä vesiliukoisella lakalla tai UV -lakalla molemmin puolin. Lakatut ekopahvit ovat saatavilla 0,6 – 1,4 mm:n vahvuudessa. Lisäksi ekopahvit ovat saatavilla viidellä eri martiolla (viiva, nahka, appelsiini, pellava, piste). Arkkikoko 770 x 1050 mm.

 
konepahvit.jpg

KONEPAHVIT

Sileäpintaisen ja tasalaatuisen pahvin käyttökohteita ovat kirjat, kansiot, pelilaudat, kalenterit, lehtiöt, kotelot sekä pakkaukset. Konepahvit ovat saatavilla isoina arkkeina, määrämittaan leikattuna sekä jyrsittynä. Myös pyöristetyt kulmat ja erikoiskulmat ovat tilauksesta saatavilla.

 
voimapaperit.jpg

Voimapaperit

Cartiera Del Chiese valmistaa kierrätettyä, ruskeaa voimapaperia. Paperi on valmistettu kierrätysmateriaalista, joka on 100 % puhdasta, vahvaa kuitua. Kaikki laadut ovat FSC- ja PEFC –sertifioituja tuotteita. Voimapaperista valmistetaan mm. pusseja, kasseja ja käärepapereita.

 
monikerroslaminaatit.jpg

Monikerroslaminaatit

Chiese valmistaa voimapaperista myös monikerroslaminaatteja. Ne voidaan päällystää PP- tai PE -muovilla haluttujen kestävyysominaisuuksien saavuttamiseksi. Tuote voi olla myös laminoitu alumiinilla tai metalloidulla muovilla. Laminaateista valmistetaan mm. pusseja, säkkejä ja käärepapereita.

 
kova_pvc.jpg

Kova PVC

Moneen käyttökohteeseen soveltuva kova PVC omaa hyvät työstöominaisuudet. Hyvän kemiallisen kestävyyden lisäksi se on jäykkä ja helposti muovattava materiaali. Tuote on pehmitinvapaa ja sen iskunkestävyys on hyvää luokkaa myös kylmissä olosuhteissa. Suosittu materiaali on saatavilla valkoisena, värillisenä sekä kirkkaana. Käyttökohteita ovat mm. mainostuotteet, julistesuojat, pakkaukset, kotelot sekä hiirimatot.

 
polyuretaani.jpg

Polyuretaani (PU)

Polyuretaani on näyttävä materiaali, jota käytetään paljon kirjan kansissa. Nahkaa jäljittelevä materiaali soveltuu erinomaisesti foliointiin. Tarjolla laaja värivalikoima sekä erilaisia pintamartiointeja. Polyuretaanin suosio on kasvussa myös kansimateriaalina, koska se on edullista ja sitä on saatavilla yksittäisinä rullina.

 
alus.jpg

Painomateriaalit

Bakeliitti on paperipohjainen pohjamateriaali. Bakeliitilla on hyvä laittaa materiaalit kiinni, jotta saumaus osuu tarkasti. Myydään arkkeina. Presspan on paperipohjainen materiaali, jossa on ruiskutettu PE-kalvo molemmin puolin pinnalla. Polyeteeni toimii eristeenä. Melinex on pehmeä, kestävä  eriste, joka on tehty PET-kalvosta. Termoteippi kiinnittää painolaatat laadukkaasti. Presspaperi on painolaatan alusmateriaali. Lähes sama kuin Presspan, mutta ilman PE -ruiskutusta.