Kylmäpainofolio

Kylmäpainofoliot tuovat Flekso-painajille tarjolle korkeakiiltoiset metallivärit. Korkean kiiltoasteen tarjoavat kylmäpainofoliot siirtyvät tarkasti UV-liiman avulla valittuun materiaaliin. Kylmäpainaminen on erittäin joustava ja kustannustehokas menetelmä.

 

 
 
kpw.jpg

KPW

Peruslaatu, joka on kehitetty Flekso-painokoneiden kylmäpainoprosessiin. Foliossa on ohuempi metallisointi, joka mahdollistaa hyvän irtoavuuden myös korkeissa tuotantonopeuksissa.

 
kpw_op.jpg

KPW-OP

Hopeasävyinen erikoislaatu, joka soveltuu mainiosti päälle painettavaksi UV-väreillä tai UV-lakoilla. Menetelmällä voidaan luoda säväyttävä valikoima metallisävyisiä värejä.

 
kpo.jpg

KPO

Hologrammilaatu, joka on myös päälle painettavissa UV-väreillä tai UV-lakoilla. Läpikuultavat hologrammit ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa. Kaikki hologrammisävyt ovat saatavilla myös läpikuultavina sävyinä.

 
deep_lens.jpg

DEEP LENS

Deep Lens luo painotyöhön spatiaalisen syvyyden sekä optisen efektin, josta on vaikea irrottaa katsetta. Pyöreä tai soikea muoto on painettavissa hopea- tai kultapohjaisena efektinä. Deep Lens on saatavilla kuumapaino- ja kylmäpainofoliona.

 
spatial_fx.jpg

SPATIAL FX

Spatial FX tuo markkinoille hämmästyttävän hienon 3D-efektin. Painatus näyttää preeglatulta painojäljeltä, mutta se ei ole sitä. Äärimmäisen taitavasti tehty efekti lähes hyppää työstä silmille ja se kiinnittää kuluttajan huomion tuotteeseesi.

 
distorun.jpg

DISTORUN®

Painoyksikkö, jolla voi lisätä kylmäpainofoliointiin Single Image -kuvia tai jatkuvia värejä. Uuden painoyksikön avulla Deep Lens -efektit ovat siirrettävissä erittäin tarkasti.