Muovisaumaus

Muovien saumauksesta meillä on vuosikymmenien kokemus. Valmistamme korkealaatuisia saumaustyökaluja sekä tuomme maahan muoveja satoihin eri käyttötarkoituksiin. Olemme valinneet saumautuvien muovikalvojen valmistajat alan erikoisosaajien joukosta.

 
 
nukkamuovit.jpg

Nukkamuovit

Säämiskän omainen marmoroitu pinta on varma valinta, jos tuotteelle halutaan näyttävyyttä ja pehmeätä pintaa. Pinta on tehty tarkkaan leikatusta viskoosinukasta. Nukkaa käytetään valokuvakoteloissa, heijastimissa, kansioissa, adressikansissa, sekä pakkausten sisämateriaalina, esim. koru- ja kellorasioissa.

 
kansikatteet.jpg

Kansikatteet ja taskuaineet

Pehmeä PVC on täydellinen materiaali saumattaviin tuotteisiin, jos tarvitaan nahkan näköistä pintaa. Valikoima sisältää laajalti arvokkaan näköisiä kuoseja. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti seuraamalla muodin viimeisimpiä uutuuksia. Saatavilla myös kirkkaat ja mattapintaiset taskuaineet, joita käytetään toimisto- ja koulutarvikkeissa. Tarjolla myös kylmänkestävä laatu sekä martioitu vaihtoehto, jonka pinnalla on näyttävä appelsiiniefekti.

 
polypropeenikalvot.jpg

PP–kalvot

PP tarjoaa taloudellisia etuja. Se painaa vähän ja tekeminen onnistuu alhaisin kuluin. PP on ympäristöystävällinen muovi ja se on helposti kierrätettävissä. Saatavilla kirkas, opaakki ja häikäisemätön laatu. Kalvot ovat saatavilla myös korona -käsiteltynä tai martioituna. Erinomainen kemiallinen kestävyys.

 
mekanismit.jpg

mekanismit ja tarvikkeet

Varastostamme löydät yleisimmät rengasmekanismit. Mappimekanismeja saa tilauksesta tehtaalta. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman tarvikkeita ja muuta tilpehööriä. Saatavilla mm. saumattavat vahvikerenkaat, sidontaruuvit, venttiilit, kulmalukkokumit, värilliset ja kirkkaat niitit.

 

saumautuva pvc-vaahto

Joustava materiaali, joka on hyvin saumautuva. Sen avoin solurakenne takaa materiaalin hengittävyyden. Materiaalilla on hyviä ominaisuuksia, kuten poikkeuksellinen sauman vahvuus, kustannustehokkuus, pehmeys, paloa hidastavuus ja hyvä saumautuvuus.

 
saumausterat.jpg

Saumaustyökalut

Saumaustyökalu on tärkeässä roolissa, kun PVC-kalvoja saumataan yhteen suurtaajuus-periaatteella. Tarkkaan valituista raaka-aineista valmistettava saumaustyökalu tehdään pitkälti käsityönä, jossa huomioidaan pienimmät toleranssit. Alumiinista ja messingistä tehty työkalu kestää parhaimmillaan satoja tuhansia toistoja saumausvaiheessa, jossa käytetään korkeaa lämpötilaa.

 
saumausterat.jpg

Saumausterät

Tarjolla on myös laaja valikoima asiakkaan omaan tuotantoon soveltuvia saumausteriä. Terät ovat mittatarkkoja, joiden laatu on erittäin hyvä. Materiaalina on laadukas messinki. Tärkeässä työvaiheessa voi luottaa siihen, että terän korkeus täsmää. Laaja varastovalikoimamme pitää sisällään eri leikkuukorkeudet asiakkaidemme tarpeisiin.

 
tarvikkeet.jpg

Tarvikkeet

Bakeliitti on paperipohjainen pohjamateriaali. Bakeliitilla on hyvä laittaa materiaalit kiinni, jotta saumaus osuu tarkasti. Myydään arkkeina. Presspan on paperipohjainen materiaali, jossa on ruiskutettu PE-kalvo molemmin puolin pinnalla. Polyeteeni toimii eristeenä. Melinex on pehmeä, kestävä  eriste, joka on tehty PET-kalvosta. Termoteippi kiinnittää painolaatat laadukkaasti. Presspaperi on painolaatan alusmateriaali. Lähes sama kuin Presspan, mutta ilman PE-ruiskutusta.