Etiketit

Toimitamme lämpösiirtofolioiden ohessa myös lämpösiirtotarroja, joille tulostat laadukkaasti tarvitsemanne tuotetarrat, osoitelaput, arvokilvet sekä logistiikkatarrat. Turvahologrammitarroilla voit suojata ja yksilöidä tuotemerkkiä tehokkaasti.

 

 
 
etiketit.jpg

Turvahologrammitarrat

Light Line® / TRUSTSEAL® -hologrammit tarjoavat visuaalisesti mieleenpainuvia hologrammiefektejä. Hologrammeilla voit suojata tuotemerkkiäsi tehokkaasti ja erotut samalla muista. Valoa heijastavat ja taittavat hologrammit ovat saatavilla myös tarroina. Kysy myös Single image- turvahologrammien saatavuutta tarroina.

 
tekstiilietiketit.jpg

Tekstiilietiketit

Materiaalina on korkealaatuinen nylon tai polyesteri. Molemmat materiaalit kestävät hyvin kosteutta, hankausta, silitystä sekä liuottimia. Toimitamme etikettien mukana hyvin yhteensopivat lämpösiirtofoliot. Tuotteemme tarjoavat yhdessä erinomaisen kestävyyden silitystä, vettä ja kuumaa höyryä vastaan.

 
riippulaput.jpg

Riippulaput

Taiten painettu riippulappu kiinnittää kuluttajan huomion tuotteeseen. Yhdistä rohkeasti lapun tulostuksessa metalloituja sekä mattavärejä.

 
Tuotemerkintä, lämpösiirtotarrat.jpg

Lämpösiirtotarrat

Toimitamme tilauksesta lämpösiirtotarrat, joilla tulostatte laadukkaasti tarvitsemanne tuotetarrat, osoitelaput, arvokilvet sekä logistiikkatarrat.