Hologrammit

Light Line -valikoima tarjoaa laajan valikoiman näyttäviä hologrammiefektejä. Visuaalisesti näyttävä hologrammi antaa tuotteelle lisää huomioarvoa ja näyttävyyttä.

 

 
 
lightline.jpg

Light Line®

Light Line -valikoima tarjoaa visuaalisesti mieleenpainuvia hologrammiefektejä, jotka ovat tarkoitettu tuotemerkin muokkaukseen ja kehittämiseen. Valoa heijastavat ja taittavat hologrammit antavat tuotteellesi lisää huomioarvoa ja näyttävyyttä.

 
hologrammit2.jpg

Trustseal®

Aito hologrammi tarjoaa parhaan suojan väärennöksiä vastaan. Hologrammeja on valmistettavissa yksittäisinä Single Image - hologrammikuvina tai ns. jatkuvakuvioisena turvallisuushologrammina. Korkean turvallisuuden kohteisiin suositellaan aina omaa designin tekoa, mutta helpoimmin toteutus onnistuu valikoimassamme olevien valmiiden kuvien ja kuosien pohjalta.

 
spectraseal.jpg

SpectraSeal®

Entistä kehittyneempi turvahologrammitaso, joka suojaa tuotteesi tehokkaasti. Käytämme tuotemerkkisi suojauksessa viimeisimpiä design-elementtejä ja vaikeasti kopioitavaa teknologiaa.

 
trustcode.jpg

Trustcode®

Tuotesuojauksen uusin sovellus kehitettiin tarkalleen vastaamaan tuotemerkkien omistajien vaatimuksia. Trustcode® on näyttävä tapa yhdistää tuotemerkki digitaaliseen maailmaan. Yhdistä tehokkaasti tuotteesi suojaus, design ja markkinointi. Trustcode® tarjoaa brändin omistajalle tuotesuojauksen lisäksi näyttäviä design-elementtejä sekä web-pohjaisen TRUSTCODE® -identifiointiohjelman. Lue lisää: www.trustconcept.com

 
LaserSeamless.jpg

OVD Kinegram

KINEGRAM® -turvallisuushologrammit ovat tuotesuojauksen korkein taso. Kurzin tytäryhtiö OVD Kinegram AG hoitaa kaikki tämän turvaluokitustason asiakkaat itsenäisesti. Asiakkaita ovat mm. valtioiden hallintoviranomaiset ja julkisoikeudelliset laitokset. Käyttökohteita tällä tasolla ovat henkilökortit, setelit, passit ja ajokortit.