Painolaatat ja -koneet

Kurzin tytäryhtiöt Hinderer + Mühlich ja Baier ovat erikoistuneet painolaattojen ja -koneiden valmistukseen. Pitkä kokemus kuumapainatuksesta näkyy tuotteiden tasalaatuisuudessa sekä toiminnan jatkuvana kehittämisenä. H+M:n laatat ovat paitsi tarkkoja myös kestäviä. Baier valmistaa painokoneet, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

 

 
 
messinkilaatat.jpg

Kestävät messinkilaatat kartonkipainatukseen

Messinkilaatat ovat kestäviä laattoja, jotka tarjoavat kestävyydellään kerta toisensa jälkeen luotettavaa painojälkeä isoihin töihin. Ne soveltuvat erinomaisesti myös preeglaukseen.

 
mikromartioidut_messinkilaatat.jpg

Mikromartioidut messinkilaatat erikoisefekteihin

Tarkat efektit siirtyvät tarkkana ja puhtaana painojälkenä kartongille tai paperille. Saatavilla on yli 120 valmista efektiä ja kuosia, joista voitte valita teille sopivimman erikoisefektin. Painojäljestä saadaan siten ainutlaatuinen ja muista erottuva.

 
silikonikumilaatat.jpg

Silikonikumilaatat tarkkaan muovipainatukseen

Silikonikumilaatat ovat täydellisiä työkaluja painettaessa muoville. Ne kompensoivat sopivasti painettavan materiaalin toleransseja. Tarjolla on eri kovuuden omaavia silikonikumeja, joista löydetään jokaiselle työlle toimivin seos painolaatan tai painopyörän materiaaliksi.

 
baier.jpg

Baier tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja

BAIER suunnittelee ja valmistaa kuumapainokoneet muovi- ja graafisen teollisuuden tarpeisiin. Suurin osa koneista on asiakaskohtaisesti räätälöityjä koneita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

 
monipuoliset_ratkaisut.jpg

Monipuoliset ratkaisut erikoisfolioilla painamiseen

Kurzin konevalikoimasta löydätte kuumapainokoneet käsikäyttöisistä standardimalleista aina täysautomaattisiin tuotantolinjoihin saakka. Konevalikoima tarjoaa ratkaisut monipuolisesti monille eri materiaaleille.

 
digital_metal.jpg

DIGITAL METAL®

Teolliseen käyttöön kehitetty uusi konsepti, joka yhdistää digitaalisen painamisen foliointiin. Luo yksilöityjä, metalloituja painatuksia, jotka ovat päälle painettavissa digi- tai offset -väreillä. Päälle painettavat kulta- ja hopeafoliot tarjoavat kiehtovan valikoiman metallisävyisiä värejä. Lisäksi saatavilla ovat jatkuvakuvioiset Digital Holo® – sekä Digital Diffraction® –hologrammit. Lue lisää: www.digital-metal.net

 
distorun.jpg

DISTORUN®

Flekso-painoon liitettävä painoyksikkö, jolla voi lisätä kylmäpainofoliointiin Single Image -kuvia tai jatkuvia värejä. Uuden painoyksikön avulla Deep Lens -efektit ovat siirrettävissä kylmäpainotyöhön erittäin tarkasti.