IMD-kalvot

Tämä nerokkaan yksinkertainen painomenetelmä tarjoaa tehokkaan tavan siirtää väripainatus muovattuun osaan jo ruiskupuristuksen aikana. Tarjolla on laaja valikoima design -vaihtoehtoja. Metalloidut värit, harjatut pinnat, haptiset elementit, puusävyt sekä pigmenttivärit tarjoavat yksilöllisen vaihtoehdon jokaiselle. IMD on erittäin joustava, kestävä ja kustannustehokas tuotantotekniikka.

 
 
autoteollisuus.jpg

Autoteollisuus

IMD mahdollistaa myös autoteollisuuden geometrisesti monimutkaisten osien kuumapainamisen. Hyvinkin syvät profiilit voidaan painaa näyttävin värein. Laaja yhteistyö suurimpien autonvalmistajien kanssa takaa sen, että painofoliot ja -koneet vastaavat tarkasti alan vaatimuksiin.

 
kodinelektroniikka.jpg

Kodin elektroniikka

Tuotemerkin omistajat vaativat tänä päivänä tuotteen ulkoasulta entistä enemmän. Tuotteen design viestii brändin luonteesta, joten tuotteen pitää vedota kuluttajan aisteihin mieleen jäävällä tavalla. Kiehtovia foliointeja löydät mm. kannettavista tietokoneista, televisioista, pelikonsoleista, kaukosäätimistä ja tuotteiden logoista.

 
imd-kalvot.jpg

Kosmetiikka

Kosmetiikan parissa kuluttajien ostopäätökset perustuvat vahvasti tunnetason päätöksiin. Kauneustuotetta ostettaessa pakkauksen ulkoasu näyttelee suurta roolia. Uudet värit ja efektit seuraavat tarkasti uusimpia trendejä ja ne tuodaan markkinoille joka vuosi vanhojen klassikoiden, kulta- ja hopeavärien ohessa.

 
kodinkoneet.jpg

Kodinkoneet

Kodinkoneita on nykyään saatavilla valkoisen lisäksi muissakin väreissä ja ne soveltuvat mainiosti uusimpiin design-keittiöihin. Tarjolla on useita eri design-tasoja, aina perustasosta premium -tuotteisiin. Jääkaapin sisäosat voidaan painaa korkeakiiltoisilla väreillä tai jopa valoa taittavilla hologrammeilla.

 
spritzen.jpg

Lääketeollisuus

On kyse sitten veripussista, pipetistä tai mittalaitteesta, kestävät ja tarkat tuotemerkinnät ovat kuluttajalle äärimmäisen tärkeitä. Kurzin erikoisfoliot soveltuvat erittäin tarkkapiirtoisten tuotemerkintöjen painatukseen.

 
teollisuus.jpg

Teollisuus

Tuotemerkin ulkoasuun panostetaan entistä enemmän, koska suurin osa ostopäätöksistä tehdään vasta kaupassa. Laadukkaasti painettu tuotemerkki rakentaa luottamusta ja se on kuluttajille laatutakuun merkki.

 
matkapuhelimet.jpg

Matkapuhelimet

Matkapuhelinteollisuuden uudet trendit on tunnistettava nopeasti. Muutokset tapahtuvat hetkessä, joten tuotannon joustavuus on äärimmäisen tärkeää puhelimien valmistuksessa. Foliopainatuksen voit löytää puhelimen kuoresta, linssistä tai sisäosista.

 
imd2.jpg

Foliointitekniikat

Kurz tarjoaa dynaamisen ja innovatiivisen valikoiman painokoneita, jotka ovat joustavasti liitettävissä asiakkaan tuotantoympäristöön. On kyse sitten perinteisestä ruiskupuristuksesta, kuumapainatuksesta, IMD-, Insert Molding-, IML -teknologiasta, Kurz tarjoaa foliointitekniikan, joka soveltuu asiakkaiden tarpeisiin. Lue lisää: www.plastic-decoration.com