Graafiset foliot

Kurzin tuotemerkit LUXOR® (kulta- ja metallivärit), ALUFIN® (hopea) ja LIGHT LINE® - muodostavat laajan valikoiman metalloituja värejä, jotka mahdollistavat markkinajohtajan aseman kuumapainoteknologian alalla. Voimakas panostus tuotekehitykseen tulee varmistamaan myös jatkossa painofolioiden korkean laatutason.

 

 
 

LUXOR® / ALUFIN® -metallivärit

Metalliväreillä foliointi on näyttävä tapa viimeistellä tuote. Valitse tuotteesi yksilöintiin korkeakiiltoinen väri, joka erottaa sinut muista. Meiltä löydät painofoliot vaativiin olosuhteisiin, joissa painojäljeltä vaaditaan tarkkapiirtoisuutta.

 

M-sarja

M-sarjan folioita on helppo tilata ja käyttää. Laadut ovat monipuolisia ja ne soveltuvat lähes kaikille materiaaleille. MTS on monipuolisin laatu ja kaikki perusvärit ovat tarjolla nopeasti. MTC tarjoaa nopeutta, MTU painaa ongelmitta UV-lakalle ja MP on valikoiman ongelmanratkaisija.

 

COLORIT® – pigmenttivärit

COLORIT® on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, joka tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman pigmenttifolioita. Monikäyttöinen laatu, jonka tarkkapiirtoiset mattavärit soveltuvat tarkkuutta vaativille kirjansitomoille ja painotaloille.

 
hologrammit

Light Line® –hologrammit

Light Line® -valikoima tarjoaa visuaalisesti mieleen jääviä hologrammiefektejä. Taiten käytetty hologrammi antaa tuotteelle lisää huomioarvoa ja näyttävyyttä. Tarjolla on laaja valikoima näyttäviä efektejä.

 
LaserSeamless.jpg

Laser Seamless®

Innovatiivinen hologrammifolio, joka tarjoaa saumattoman, holograafisen pinnan isojen pintojen sekä tarkkapiirtoisten alueiden kuumapainatukseen. Saatavilla myös läpikuultavana sävynä.