Muovifoliot

Kurz omaa pitkän kokemuksen muovien kuumapainatuksesta. Laaja tuotevalikoima sisältää ratkaisut kaikille muovimateriaaleille. Painofolioita käytetään laajalti autoteollisuudessa, kodin elektroniikassa sekä kosmetiikkateollisuudessa.

 

 
 
luxor_metallivarit.jpg

LUXOR/ALUFIN® -metallivärit

Monipuoliset peruslaadut monille muovimateriaaleille, kuten AS, PS, SAN, ABS ja PVC. Tarjolla erikoislaatuja, jotka omaavat paremman alkoholin, rasvan ja hankauksen kestävyyden. Tutustu myös laatuihin, joita käytetään painettaessa elektronisiin osiin, huonekaluihin tai muovista tehtyihin kehyslistoihin.

 
colorit900_pigmenttivarit.jpg

COLORIT® 900 –pigmenttivärit

Monipuolinen mattapigmenttifolio, jolla painat luotettavasti PVC-muovitaskut, muovimapit. Peruslaatuja materiaaleille, kuten PO, polypropeeni ja polyeteeni sekä erikoisfoliot koville muoveille, jotka soveltuvat tarkkojen yksityiskohtien painamiseen.

 
colorit800.jpg

COLORIT® 800 –pigmenttivärit

Kiiltävien pigmenttivärien valikoima on erittäin laaja. Soveltuvuus kuten P900 –laadulla, mutta parempi hankaus- ja liuotinkestävyys. Kiiltävät pigmenttifoliot ovat parhaimmillaan materiaaleilla, kuten PP ja PE.

 
harjatut foliot

BRUSHED - harjatut foliot

Brushed -painofoliot tarjoavat 3D-efektit harjatulla pinnalla, monin eri metallisävyin. Korkea hankaus- ja raaputuskestävyys. Hyvä kestävyys kemikaaleja ja sormenjälkiä vastaan.

 
LaserSeamless.jpg

Unicolor Metallic

Valikoima esittelee uusia, erilaisia tapoja muovipinnan jalostamiseen. Tarjolla peilikiiltävät efektit premium –tuotteiden pintaratkaisuihin. Korkeakiiltoinen viimeistely nostaa tuotteen visuaalisuuden uudelle tasolle.

 
foliointitekniikat.jpg

Puusävyt

Puusävyn omaavia folioita käytetään muoviteollisuuden parissa mm. autoissa, reunalistoissa ja kehyksissä. Eksoottiset puusävyt, kuten pähkinä, mahonki muuttavat muovipinnan luonnollisen näköiseksi.

 
heat_transfer.jpg

Heat Transfer

Siirtokuvat yhdistävät kuumapainatuksen ja moniväripainatuksen edut. Heat Transfer -siirtokuva on kantokalvolle painettu kuva, joka siirretään lämmön avulla painettavaan kohteeseen. Tarkkapiirtoinen ja monivärinen siirtokuva on yleensä painettu silkki- tai syväpainatuksella.

 
imd.jpg

IMD

Nerokkaan yksinkertainen painomenetelmä tarjoaa tehokkaan tavan siirtää väripainatus muovattuun osaan jo ruiskupuristuksen aikana. Pinnasta saadaan arvokkaan näköinen käyttämällä korkeakiiltoisia sävyjä, joiden kulutuskestävyys on erinomainen.