ID-foliot

KURZ tarjoaa toimivan kokonaisuuden luottokortin tekemiseen. Valikoima sisältää kaikki tarvittavat osat laadukkaaseen kokonaisuuteen. ID -folioita käytetään laajalti luottokorttien lisäksi mm. lentolipuissa, arpalipukkeissa, passeissa, jäsen- ja opiskelukorteissa.

 

 
 
raaputusfoliot.jpg

Raaputusfoliot

Raaputusfolioilla suojataan mm. kortille tai lipukkeelle tärkeää tunnistustietoa, kuten esim. PIN -koodin tai varmistuskoodin, jolla kortti yksilöidään. Koodin saa esille ainoastaan raaputtamalla pinnan pois ja se paljastaa sen, että tuotetta on käsitelty.

 

Magneettinauhat

Koodattavia magneettinauhoja käytetään lipuissa, joita käytetään matkustaessa lentokoneissa, junissa ja laivoissa. Magneettinauhaa käytetään laajalti myös parkkipaikka-, messu- ja konserttilipuissa sekä hotellihuoneiden korteissa.

 
allekirjoituskentat.jpg

Allekirjoituskentät

Kortin räätälöintiin tarjoamme laadukkaat allekirjoituskentät. Tarkoitukseen kehitetty painofolio omaa kestävän liimapinnan ja se tarjoaa kortille erinomaisen suojan kenttään kirjoitetun nimikirjoituksen muodossa.

 
idfoliot.jpg

Pistotusfolio

Kortin ulkoasun viimeistelet näyttävästi pistotusfoliolla. Kortti saa uutta potkua, kun teette kuumapainatuksella kohollaan olevan nimen päälle kulta- tai hopeafoliolla viimeistellyt kirjaimet.

 
LaserSeamless.jpg

Kylmäpainofolio

Kylmäpainatuksella varmistetaan korttien allekirjoituskenttien aitous. Foliolla painetaan kenttään personoitu numerosarja. Kylmäpainotekniikan käytön voi yhdistää personointiyksikkölinjaan.

 
foliointitekniikat.jpg

Turvallisuushologrammit

KINEGRAM® -turvallisuushologrammit ovat tuotesuojauksen korkein taso. Kurzin tytäryhtiö OVD Kinegram AG hoitaa kaikki tämän turvaluokitustason asiakkaat itsenäisesti.Asiakkaita ovat mm. valtioiden hallintoviranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset sekä pankit.